De Oorzaak Coaching is de naam die ik aan mijn coachpraktijk heb gegeven. Deze naam geeft aan wat volgens mij belangrijke thema’s in het coachtraject zijn voor het behalen van je doel. Tevens geeft het aan wat ik je graag bied: een luisterend oor. Meer over de naam De Oorzaak Coaching vind je hier.

Coaching is een professionele en persoonlijke vorm van begeleiding. Het gaat erom dat je je veilig en vertrouwd voelt tijdens de gesprekken en vertrouwen hebt in mijn capaciteiten als coach. Ik vind het dan ook belangrijk om hier wat meer over mijzelf en mijn droom te vertellen, zodat je een eerste beeld kunt vormen. Ik nodig je vervolgens van harte uit om vrijblijvend een intakegesprek te plannen. We kunnen dan bespreken wat ik je concreet kan bieden in de begeleiding om jouw gewenst doel en/of droom te bereiken.

Je kunt contact met mij opnemen via e-mail, telefoon of door het contactformulier in te vullen. Ga hiervoor naar de Contactpagina.