e-book

Heb je het gevoel dat het er allemaal niet zo veel toe doet? Leef je vooral op de automatische piloot en heb je het idee dat je niet echt een zinvolle bijdrage levert?

Ervaar je vaak een soort leegte, een onrust, lusteloosheid, een gevoel van: “is dit nu alles?” Vraag je je regelmatig af waar je het eigenlijk allemaal voor doet?

Heb je het idee dat er meer in je zit dan er nu uitkomt? Dat jouw talenten op een ander gebied wellicht beter tot hun recht komen dan in je huidige werk?

Of zit je in een persoonlijke crisis en weet je dat je niet meer op dezelfde manier verder wilt gaan als je daarvoor deed, maar hoe dan wel?


Vaak komen deze gedachten en gevoelens voort uit een gebrek aan zingeving. Je zou graag weer meer ‘zin’ in je leven willen ervaren. Het gevoel hebben dat je van betekenis kunt zijn en een zinvolle bijdrage kunt leveren aan hetgeen waar jouw hart naar uit gaat.

In mijn e-book ‘Hoe geef je betekenis aan je leven en werk?’ beschrijf ik hoe je via 3 pijlers naar meer zin in je leven komt.

Je ontvangt dit e-book gratis wanneer je je aanmeldt op mijn mailinglijst. Je ontvangt dan regelmatig informatie- en inspiratiemails voor meer zin in je leven. Wees niet bang dat ik je bombardeer met ongewenste e-mails 😉. Je kunt je sowieso op ieder moment weer uitschrijven.

Om het e-book aan te vragen, vul je je e-mailadres en naam in op deze pagina en je ontvangt dan automatisch een e-mail met een link naar het e-book.

Veel leesplezier!