Samen voor de jongeren

Ook ik doe mee aan het landelijke initiatief van coaches om kosteloos en belangeloos een gesprek te voeren met jongeren, onder de noemer #samenvoordejongeren.

Dus, ben jij of ken jij een jongere uit de omgeving Baak / Zutphen / Doetinchem die in deze tijd behoefte heeft aan een wandeling met iemand die luistert, niet oordeelt, nergens gek van op kijkt en je alleen advies geeft als je er zelf om vraagt? Weet dan dat ik graag tijd maak om een afspraak met je te plannen om een uur samen te wandelen, geheel kosteloos. Het biedt jou de gelegenheid om je hart te luchten, je zorgen te delen en om advies te vragen als je dat wilt.

En natuurlijk begrijp ik dat het best een hele stap is om zomaar met een vreemde je zorgen, twijfels en problemen te bespreken. Maar ik hoop dat je beseft dat het geen teken van zwakte is om gebruik te maken van dit aanbod. Integendeel, het getuigt juist van kracht om jezelf kwetsbaar op te stellen en te durven benoemen waar je mee worstelt. Ik help je graag verder!

Wil je gebruik maken van mijn aanbod? Neem dan even contact met me op via e-mail, telefoon, Whatsapp of door het contactformulier in te vullen. We plannen dan zo snel mogelijk een afspraak in om ergens samen te gaan wandelen. Mocht je liever online afspreken, dan kan dat ook.

Wil je weten welke coaches er nog meer meedoen aan dit initiatief? Kijk dan op de website Samen voor de jongeren. Het initiatief wordt breed gesteund, dus er is er altijd wel één te vinden bij jou in de buurt.